Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković upisao prvu pobedu na turniru u Dubaiju - | K-013 Portal

Đoković upisao prvu pobedu na turniru u Dubaiju

đoković, dubai, tenis

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je danas austrijskog tenisera Sebastijana Ofera rezultatom 2:1 (6:7, 6:0, 10:7) u drugom meču egzibicionog turnira "Svetska teniska liga" u Dubaiju.

Bilo je planirano da Đoković danas igra sa Feliksom Ože-Alijasimom, ipak kanadski teniser je odustao i njegovo mesto zauzeo je Ofner.

Meč je trajao 76 minuta.

Đoković je bolje otvorio prvi set i brejkom došao do rpednosti od 3:0 u gemovima. Austrijanac je zaigrao bolje u narednim gemovima i uspeo da izjednači rezultat. Ofera je služio servis i to je presudilo u taj-brejku.

U drugom setu Đoković je bolje servirao i vrlo brzo je zbog agresivne igre stigao do duplog brejka i rezultata 4:0, nakon čega mu nije bilo teško da mirno privede set kraju.

Meč taj-brejk koji se igra do 10 poena doneo je bolju igru srpskog tenisera i rezultat 10:7 u korist petog tenisera sveta.

Ekipa "Sokolova", za koju igra Đoković, trenutno je druga na tabeli sa 66 osvojenih bodova i ima šanse da se sutra nađe u finalnim mečevima "Svetske teniske lige".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.