Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kecmanović posle preokreta pobedio Frica za četvrtfinale turnira u Majamiju - | K-013 Portal

Kecmanović posle preokreta pobedio Frica za četvrtfinale turnira u Majamiju

miomir kecmanovic, tenis, turnir u majamiju

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale mastersa u Majamiju, pošto je pobedio domaćeg tenisera Tejlora Frica sa 3:6, 6:1, 6:4.

Kecmanović, 48. teniser sveta je do pobede nad 13. igračem sveta došao za dva sata i šest minuta.

Jedini brejk u prvom setu viđen je u osmom gemu, a njega je napravio američki igrač, koji je zatim iskoristio prvu set loptu.

Srpski igrač je u drugom delu igre napravio dva brejka, u drugom i četvrtom gemu, što je bilo dovoljno za izjednačenje u setovima.

Kecmanović je odlučujući set počeo sa četiri brejk lopte, koje nije realizovao, ali je ključni brejk napravio već u trećem gemu.

Dvojica tenisera su se 18. marta sastala u četvrtfinalu mastersa u Indijan Velsu, kada je kao pobednik izašao Amerikanac, koji je kasnije i osvojio titulu na tom turniru.

Srpski igrač će u četvrtfinalu igrati protiv Španca Karlosa Alkarasa, 16. igrača sveta, koji je sa 7:5, 6:3 pobedio petog tenisera na ATP listi Grka Stefanosa Cicipasa.

Do četvrtfinala je došao i branilac titule u Majamiju, Poljak Hubert Hurkač, pošto je savladao južnoafričkog igrača Lojda Harisa sa 7:6 (3), 6:2.

Hurkač će u četvrtfinalu igrati protiv drugog tenisera sveta Rusa Danila Medvedeva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.