Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kecmanović protiv Tiena u Njujorku, Đere sa Rubljovim - | K-013 Portal

Kecmanović protiv Tiena u Njujorku, Đere sa Rubljovim

kecmanović, đere, tenis

Srbin Miomir Kecmanović igraće protiv američkog tenisera Lernera Tiena u prvom kolu poslednjeg grend slem turnira sezone, Ju-Es opena, odlučeno je večeras žrebom u Njujorku.

Kecmanović je postavljen za 32. nosioca, dok je Tien 1029. na ATP listi. Amerikanac je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru u Njujorku. Srbin će ako pobedi u drugom kolu igrati sa pobednikom duela Taro Danijel (Japan) - Rišar Gaske (Francuska). Kecmanović bi u trećem kolu mogao da se sastane sa Špancem Rafaelom Nadalom.

Filip Krajinović će se u prvom kolu sastati sa Australijancem Aleksom de Minorom. Rival Lasla Đerea biće ruski teniser Andrej Rubljov. Dušan Lajović će igrati sa američkim teniserom Džensonom Bruksbijem, koji je 43. na ATP listi.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković saopštio je ranije danas da neće igrati u Njujorku, pošto nevakcinisani stranci ne mogu da uđu na teritoriju SAD.

Titulu u Njujorku brani Rus Danil Medvedev, koji će se na startu turnira sastati sa domaćim teniserom Stefanom Kozlovim. Nadal će u prvom kolu sa Rinkijem Hiđikatom iz Australije.

Medvedev bi u projektovanom četvrtfinalu mogao da igra protiv Kanađanina Aleksa Ožea-Alijasima, Norvežanin Kasper Rud protiv Grka Stefanosa Cicipasa, Španac Karlos Alkaraz sa Hubertom Hurkačom, a Nadal protiv Britanca Kamerona Norija.

Ju-Es open biće odigran od 29. avgusta do 11. septembra. Nagradni fond turnira u Njujorku iznosi više od 60 miliona dolara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.