Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kecmanović ubedljivo do drugog kola Rolan Garosa - | K-013 Portal

Kecmanović ubedljivo do drugog kola Rolan Garosa

miomir kecmanovic, rolan garos, tenis

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se večeras u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je savladao Argentinca Tomasa Martina Ečevariju sa 3:0 po setovima 6:3, 7:5, 6:3.

Kecmanović, 31. teniser sveta, pobedio je Argentinca, 88. na ATP listi, posle dva sata i 56 minuta igre.

Srpski teniser je u prvom setu uspeo u prvom, sedmom i devetom gemu da oduzme servis protivniku, dozvolivši Argentincu da mu samo jednom oduzme servis u četvrtom gemu.

U drugom setu, vidjeno je čak sedam brejkova na obe strane. Odlučujući brejk za osvajanje seta Kecmanović je napravio u 12. gemu.

Osvajanje trećeg seta i plasman u drugo kolo naš teniser je obezbedio brejkom u osmom gemu, sačuvavši svoj servis tokom čitavog seta.

U drugom kolu, Kecmanović će igrati protiv boljeg iz duela Francuza Artura Rinderkneha i Kazahstanca Aleksandera Bublika.

Do drugog kola je stigao i Amerikanac Mekenzi Mekdonald pobedivši Italijana Franka Agamenonea sa 3:1, kao i Argentinac Pedro Kačin koji je bio bolji od Slovaka Norberta Gomoša sa 3:1.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.