Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Krajinović bez plasmana u četvrtfinale turnira u Dubaiju - | K-013 Portal

Krajinović bez plasmana u četvrtfinale turnira u Dubaiju

filip krajinovic, tenis, turnir u dubaiju

Filip Krajinović nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je izgubio od 61. igrača sveta Amerikanca Mekenzija Mekdonalda posle dva seta, 4:6, 6:7.

Krajinović, 44. teniser sveta, izgubio je posle sat i 55 minuta.

On je dobro počeo meč, dva puta je oduzeo servis protivniku i poveo je sa 4:1. Krajinović je posle toga stao, Mekdonald je osvojio pet uzastopnih gemova i poveo je u meču.
Krajinović je u trećem gemu drugog seta napravio brejk i posle gema na svoj servis poveo je sa 3:1. Mekdonald je u šestom gemu vratio brejk, a zatim su obojica osvojili po gem na svoj servis, sve do devetog, kada je Kecmanović ponovo oduzeo servis Mekdonaldu i poveo sa 5:4.

Američki teniser je odmah vratio brejk i izjednačio, a potom je osvojio gem na svoj servis i poveo sa 6:5. U 12. gemu Mekdonald nije iskoristio dve brejk, odnosno meč lopte, pa je odigran taj-brejk.

Mekdonald je u taj-brejku iskoristio četvrtu meč loptu, ukupno šestu u meču i plasirao se medju osam najboljih.

On će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela drugog nosioca Andreja Rubljova iz Rusije i Sunvu Kvona iz Južne Koreje.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.