Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Krajinović u dva seta bolji od Gofana za drugo kolo Srbija opena - | K-013 Portal

Krajinović u dva seta bolji od Gofana za drugo kolo Srbija opena

filip krajinovic, tenis, srbija open

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo Srbija opena, pošto je danas pobedio Belgijanca Davida Gofana sa 6:3, 7:6.

Meč Krajinovića i Gofana, 45. i 49. tenisera sveta, trajao je sat i 47 minuta.

Gofan je prvi stigao do brejka na meču i poveo sa 2:1, ali je Krajinović već u narednom gemu iskoristio treću brejk loptu i izjednačio na 2:2. U naredna tri gema teniseri su bili sigurni na svoj servis, da bi Krajinović u osmom napravio odlučujući brejk za vođstvo od 1:0.

U drugom setu su Krajinović i Gofan razmenili po dva brejka, pa je taj deo igre rešen u taj-brejku koji je dobio srpski teniser sa 7:4.

Krajinović će u drugom kolu igrati protiv Brazilca Tijaga Monteira. Trenutno 110. igrač na ATP listi, slavio je na startu turnira protiv Portugalca Žoaa Souse sa 6:4, 6:3. Biće to prvi međusobni duel Krajinovića i Monteira.

U drugo kolo se ranije danas plasirao i Australijanac Džon Milman koji je eliminisao Austrijanca Dominika Tima sa 3:6, 6:3, 4:6. Njegov naredni protivnik biće srpski teniser Miomir Kecmanović sa kojim je do sada dva puta odmerio snage i trenutni rezultat je 1:1.

Prvi stepenik na turniru u Beogradu preskočili su i Čeh Jirži Lehečka, Rus Roman Safiuljin i Nemac Oskar Ote.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.