Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Krajinović zaustavljen u četvrfinalu turnira u Puneu - | K-013 Portal

Krajinović zaustavljen u četvrfinalu turnira u Puneu

filip krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je danas u četvrtfinalu ATP turnira u indijskom Puneu, od Francuza Benjamina Bonzija 7:6 (7:5), 6:4.

Meč je trajao dva sata i sedam minuta.

U prvom setu je viđena velika borba, u devetom gemu Bonzi je uspeo da oduzme servis gem Krajinoviću ali srpski teniser je uzvratio brejk u narednom gemu. Krajinović je bolje otvorio taj brejk i došao je rezultata 3:0. Nakon toga sledi bolji period igre francuskog tenisera ali Krajinović se vratio u duel i izjednačio na 5:5. Bonzi je bolje servirao u nastavku i uspeo da veže dva osvojena poena, čime je osvojio i set.

Drugi set je bolje otvorio francuski teniser, oduzeo je servis gem Krajinoviću odmah na početku seta, što je ponovio u trećem gemu. Na to je srpski teniser odgovorio brejkom u četvrtom i osmom gemu ali to nije bilo dovoljno pošto je Bonzi u sedmom gemu oduzeo servis srpskom teniseru i sebi olakšao osvajanje drugog seta rezultatom 6:4.

Benjamin Bonzi u polufinalu igra sa Botik van de Zandšulpom, koji je u četvrtfinalu savladao Nemca Maksimilijana Marterera 6:4, 6:2.

ATP turnir u Puneu igra se za nagradni fond od 642.735 dolara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.