Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lajović pobedio Ruda za osminu finala Madrida - | K-013 Portal

Lajović pobedio Ruda za osminu finala Madrida

dusan lajovic, tenis, turnir u madridu

Dušan Lajović plasirao se u osminu finala turnira masters serije u Madridu, pošto je danas u drugom kolu napravio veliko iznenađenje pobedivši petog nosioca Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:1.

Za prolazak među osam najboljih Lajović će igrati protiv boljeg iz duela između Poljaka Huberta Hurkača i Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

Posle niza loših rezultata u ovoj sezoni i poraza na startu nekoliko turnira, Lajović je konačno pronašao pravu formu i danas je na madridskom mastersu zabeležio četvrtu pobedu, od čega dve u kvalifikacijama.

U prvom setu srpski teniser je stekao prednost brejkom u trećem gemu, ali je Rud uzvratio u šestom, pa je odluka pala u taj brejku, koji je Lajović dobio posle velike borbe.

Drugi set je Rud lako dobio sa dva brejka viška, da bi trećem Lajović vratio nivo igre iz prvog seta. Lako je dobijao svoje servis gemove, a sve vreme je pritiskao protivnikov servis, što je dalo rezultat u najboljem trenutku za našeg tenisera, koji je u desetom gemu iskoristio drugu meč loptu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.