Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nadal nastavio sa porazima, De Minor pobedio Španca na Junajtedu kupu - | K-013 Portal

Nadal nastavio sa porazima, De Minor pobedio Španca na Junajtedu kupu

rafael nadal, tenis

Španski teniser Rafael Nadal poražen je danas od Australijanca Aleksa de Minora 3:6, 6:1, 7:5 u prvom meču poslednjeg kola grupe D na Junajted kupu u Sidneju.

Meč je trajao dva sata i 43 minuta. Nadal je uspeo da dobije prvi set rezultatom 6:3, a onda je Australijanac briljirao u drugom setu, pošto je protivniku prepustio samo jedan gem. Velika borba viđena je u trećem setu, koji je pripao De Minoru 7:5. Na ovom meču viđeno je 10 brejkova.

Meč nije imao rezultatski značaj, jer je Velika Britanija još ranije izborila plasman u nokaut fazu Junajted kupa kao pobednik grupe D.

Ovo je drugi poraz Nadala u Sidneju, pošto je drugi teniser sveta u prvom kolu grupe izgubio od Britanca Kamerona Norija.

Junajted kup je bio priprema Nadalu za Australijan open, koji počinje 16. januara. Španac brani titulu u Melburnu, pošto je prošle godine u finalu pobedio Rusa Danila Medvedeva 2:6, 6:7 (5:7), 6:4, 6:4, 7:5.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.