Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OGLASIO SE I ĐOKOVIĆ: Izvinjavam se navijačima i Nini, povrede su u pitanju! - | K-013 Portal

OGLASIO SE I ĐOKOVIĆ: Izvinjavam se navijačima i Nini, povrede su u pitanju!

novak djokovic, olimpijske igre tokio

Poslenja dva dana bila su više nego šokantna na Olimpijskim igrama u Tokiju, barem za Srbiju. Nakon što je Novak Đoković ostao bez finala, poražen je i u meču za bronzu, a nakon toga odustao je od miks dubla sa Ninom Stojanović.

Nakon svih dešavanja oglasio se i Novak.

– Povreda je u pitanju, ne jedna više ih je. Nadam se da me to neće sprečiti da idem na US Open. Ne kajem se što sam došao i što sam dao sve od sebe, jer kako bih se kajao. To je normalna stvar da kada si na Olimpijskim igrama pokušaš da doneseš medalju za svoju zemlju – kaže Đoković i dodaje:

– Za neki moj standard i moja očekivanja ovo nije idealan rezultat. Izvinjavam se svima koje sam se razočarao. Žao mi je i zbog Nine isto, otkazalo mi je potpuno telo, igrao sam pod lekovima, bolovima – rekao je Novak.

Kako kaže, ne zna se šta će se dalje dešavati.

– Dao sam sve, šta god da mi je ostalo u rezervoaru, nije bilo mnogo. Posledice fizičke neće nadam se stvoriti problem za mene za US Open. O tome ne mogu da govorim, nisam siguran. Ne žalim jer je nužno da daš sve od sebe kada igraš za svoju zemlju – priča Đoković.

Ne krije da mu je želja da igra i na Olimpijskim igrama u Parizu, ali…

– Nije toliko daleko ali opet jeste donekle. Jer nemam 25 godina. Ali ne vidim kraj svoje karijere. Olimpijske igre, Dejvis Kup, Grend Slemovi, ATP Kup. To me najviše inspiriše da nastavim, igranje za Srbiju je privilegija i čast, želim da igram i u Parizu. Želim da igram, da osvojim barem jednu medalju – zaključio je Đoković.

(Meridianbetsport)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS