Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Počeo Srbija open - Milojević sjajan u prvom kolu - | K-013 Portal

Počeo Srbija open - Milojević sjajan u prvom kolu

srbija open, milojevic

U Beogradu je danas počeo ATP turnir iz serije 250 "Srbija open", a prvi nosilac i najveći favorit za titulu biće najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je slobodan u prvom kolu.

Srpski teniser Nikola Milojević plasirao se danas u drugo kolo ATP turnira u Beogradu, pošto je pobedio Argentinca Federika Koriju 6:4, 6:0.

Srpski teniser je do trećeg trijumfa u isto toliko međusobnih susreta došao posle 80 minuta igre.

Milojević, 134. teniser na ATP rang listi, odlično je počeo meč, u ranoj fazi došao je do brejka i vođstva od 4:1, ali je Korija ipak uspeo da se vrati i izjednači na 4:4.

Iako je delovalo da je Korija u tim trenucima u naletu, Milojević je uspeo da dobije naredna dva gema i stigne do prednosti od 1:0 u setovima.

Srpski teniser u narednom setu u potpunosti je nadigrao Koriju i veoma brzo došao do plasman u drugo kolo Serbijan opena.

Milojević će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela između sunarodnika Filipa Krajinovića i Italijana Stefana Travalje.

Kasnije igraju još trojica srpskih tenisera – Viktor Troicki, Danilo Petrović i Filip Krajinović.

(FoNet, Tanjug, rts)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.