Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srbija open od 17. do 24. aprila u Beogradu, igra i Đoković - | K-013 Portal

Srbija open od 17. do 24. aprila u Beogradu, igra i Đoković

srbija open, novak djokovic, tenis

Teniski turnir Srbija open održaće se od 17. do 24. aprila, a prodaja ulaznica će početi od četvrtka, preneli su danas organizatori.

Turnir serije 250 igra se na terenima Teniskog centra "Novak" u Beogradu, a pored drugog tenisera sveta Novaka Đokovića učestvovaće i Francuz Gael Monfis, Austrijanac Dominik Tim, Čileanac Kristijan Garin i Rus Karen Hačanov.

Od domaćih predstavnika učestvovaće Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Gledaoci će od početka turnir moći da prate sa tribina, a prvog dana kvalifikacija ulaz će biti besplatan.

Od svake prodate ulaznice širom Srbije će biti posađeno po drvo.

Direktor turnira Đorđe Đoković rekao je da je ponosan na prošlogodišnju organizaciju pet profesionalnih turnira u Beogradu.

"Ove godine nastavljamo sa istim entuzijazmom i sigurni smo da će Beograd u aprilu biti centar tenisa i pravog sportskog duha", rekao je on.

On je dodao da će pored publike novitet ove godine biti i "navijačko selo", u okviru kojeg će biti organizovane različite manifestacije zabavnog karaktera.

U glavnom žrebu turnira koji se igra na šljaci učestvovaće 28 tenisera, trojica će dobiti "vajldkard", a četvorica će do glavnog dela doći kroz kvalifikacije. U konkurenciji dublova učestvovaće 16 parova.

Ulaznice će se odvojeno prodavati za mečeve na centralnom terenu, odnosno za "navijačko selo" i terene broj 1 i 2.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.