Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srbija pobedila Kanadu na startu ATP kupa - | K-013 Portal

Srbija pobedila Kanadu na startu ATP kupa

tenis, sport, novak djokovic, krainovic

Teniska reprezentacija Srbije je uspešno počela odbranu titule na ATP kupu u Melburnu pobedivši u prvom meču Kanadu sa 2-1.

Srpska selekcija uspela je da napravi preokret protiv Kanađana, a odlučujući bod doneli su Novak Đoković i Filip Krajinović u dublu, pobedom nad Denisom Šapovalovom i Milošem Raonićem - 7:5, 7:6 (7-4).

Dušan Lajović je u prvom meču poražen od Raonića, ali je Đoković trijumfovao nad Šapovalovom.

Đoković: Kao da sam kod kuće, Krajinović ključ pobede

Volim da igram na "Rod Lejver Areni", ovde se osećam kao kod kuće, nigde nisam imao toliko uspeha, izjavio je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede Srbije protiv Kanade na startu ATP kupa.

"Filip je bio izvanredan, njegovi poeni bili su odlučujući.Odigrao je ključne udarce kad je to bilo najpotrebnije", rekao je Đoković, a preneo Sport klub.

On je ponovio da uživa na "Rod Lejver Areni".

"U ljubavi sam sa ovim terenom. Imao sam mnogo uspeha ovde. Čini mi se da svake godine dolazim sa više samopouzdanja. Ovoga puta bilo je drugačije. Igrali smo ATP kup na Rod Lejver Areni, dozvoljeno je da razgovarate sa trenerom, osećate podršku saigrača. Uživao sam u tome“, istakao je Đoković i dodao da uživa u podršci navijača, pošto u Australiji ima dosta Srba.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.