Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tenis se vraća: Turnir bez publike, linijskih sudija i skupljača loptica - | K-013 Portal

Tenis se vraća: Turnir bez publike, linijskih sudija i skupljača loptica

pancevo, beograd, novi sad, vesti, tenis

Tenis se vraća: Turnir bez publike, linijskih sudija i skupljača loptica. "UTR Pro" turnir održaće se od 8. do 10. maja. Na turniru će učestvovati četvorica tenisera: Tenis Sandgren, Tomi Pol, Rajli Opelka i Mateo Beretini.

Teniska sezona prekinuta je početkom marta i suspendovana do sredine jula, ali će se ova egzibicija održati. Ovaj turnir privlači pažnju, s obzirom da na njemu učestvuje osmi teniser sveta (Beretini) i trojica iz Top 60.

Zanimljivo je da pored publike, na ovom turniru neće biti ni linijskih sudija, ni skupljača loptice, već će teniseri sami skupljati loptice, koje su obeležene.

Loptice će biti obeležene kako teniseri ne bi ni preko njih mogli da dođu u kontakt. Turnir će se igrati na privatnim terenima u Vest Palm Biču.

Sve će prenositi "Tennis Channel", koji od ponedeljka prenosi takođe egzibiocioni turnir, koji je proba za ovaj u SAD. Na "Tennis Channel" kanalu komentator će biti Endi Rodik.

Tenis se vraća, makar u ovoj formi. U Nemačkoj se već igra jedan takav turnir.

(B92)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.