Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zbog korone otkazani svi sutrašnji teniski mečevi u Melburnu - | K-013 Portal

Zbog korone otkazani svi sutrašnji teniski mečevi u Melburnu

tenis, sport, atp turnir, melburn

Svi teniski mečevi planirani za četvrtak u Melburnu neće biti odigrani zbog korona virusa, saopštili su danas organizatori.

Nakon što je otkriveno da je radnik jednog hotela u kojem su smešteni igrači pozitivan na korona virus, organizatori su otkazali sve sutrašnje mečeve na ATP kupu, kao i na dva ATP i tri WTA turnira.

"Zdravstvene vlasti su nas obavestile da je radnik u jednom od hotela bio pozitivan na korona virus. Svi koji su bili u karantinu u ovom hotelu (500 do 600 ljudi) moraće da budu testirani i biće u izolaciji dok ne dobiju negativan rezultat", navodi se u saopštenju.

"U Melburn Parku neće biti mečeva u četvrtak", dodaje se u saopštenju.

Organizatori su naveli i da će raspored za petak biti naknadno objavljen.

Teniska reprezentacija Srbije trebalo je u noći izmedju srede i četvrtka da igra protiv Nemačke za prvo mesto u grupi i prolaz u polufinale ATP kupa.

Otvoreno prvenstvo Australije trebalo bi da počne 8. februara, a lokalne vlasti su ranije danas saopštile da održavnje prvog grend slem turnira u sezoni nije ugroženo.

"Ovo je jedan slučaj, nema potrebe za panikom. Dokazali smo da se naša regija uspešno nosi sa ovakvim problemima", rekao je premijer Viktorije Danijel Endrjuz.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.