Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlatibor trojkama slomio Tamiš - | K-013 Portal

Zlatibor trojkama slomio Tamiš

U 22. kolu KLS ekipa Tamiša poražena je na domaćem terenu od strane ekipe Zlatibora rezultatom 76:88. Pančevcima je ovo 15. poraz uz 7 trijumfa, dok je Zlatibor ostvario 13. pobedu uz 9 poraza.

Zlatibor trojkama slomio Tamiš

Ekipe su u početku odmeravale snage, igrale su se čvrste odbrane, te nijedna ekipa nije napravila osetniju prednost. Gosti su preko Papića i Vorkapića dolazili do poena, dok sa druge strane solidan je bio Nikolić. Prva deonica pripala je Zlatiboru rezultatom 16:21.

U drugoj četvrtini Tamiš je podigao nivo energije, što se moglo videti i na semaforu. Naime, iz dobre odbrane i osvojenih lopti dolazili su do lakih poena. Papić i Stamenić su važnim poenima održavali svoju ekipu u utakmici. Nikolić je u poslednjim sekundama poluvremena doneo prednost svom timu sa kojom su otišli na veliki odmor (41:40).

U trećoj četvrtini Zlatibor odličnim protokom lopte dolazi do otvorenih šuteva za tri poena, koje su u većoj meri pogađali. Bivši košarkaš Tamiša, Stefan Mitrović bio je nezaustavljiv u drugom poluvremenu i najzaslužniji za veliki preokret u drugom poluvremenu. Gosti su postigli pet trojki u trećem kvartalu i povratili su prednost (59:63).

U četvrtoj četvrtini nakon dve trojke Mitrovića, Zlatibor dolazi do dvocifrene prednosti. Gosti su pogodili neverovatnih 14 trojki iz 31. pokušaja. Tamiš je pogodio samo dve iz 16 pokušaja, što je bila i glavna prevaga na ovom susretu. Čajetinci su održavali dvocifrenu prednost koju su stekli rano u četvrtoj četvrtini sve do kraja meča, za konačnih 76:88 u njihovu korist.

U narednom kolu Tamiš gostuje Metalcu, dok će Zlatibor snage odmeriti sa Napretkom iz Aleksinca.

(KK Tamiš)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS