Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlato za Zoranu Barjaktarović na Prvenstvu Srbije u olimpijskom dizanju tegova - | K-013 Portal

Zlato za Zoranu Barjaktarović na Prvenstvu Srbije u olimpijskom dizanju tegova

U Pančevu u prostorijama krosfit kluba “Gvožđar“ održalo se prvenstvo Srbije u olimpijskom dizanju tegova za devojke juniorskog i mlađeseniorskog uzrasta (20 i 23 godine).

Takmičenje se održalo pod pokroviteljstvom saveza Srbije za dizanje tegova, grada Pančeva i sportskog saveza grada Pančeva.

Klub dizača tegova Dinamo  predstavljala je proslavljena Pančevačka  atletičarka Zorana Barjaktarović. Zorana je nastupala u kategoriji devojaka uzrasta do 23 godine gde je sa savladanih 112 kg u biatlonu (trzaj + izbačaj) osvojila prvo mesto.

- Zorana Barjaktarović započela je pripreme za zimsku atletsku sezonu. U svom trenažnom procesu, veliku pažnju poklanja treningu snage gde su vežbe dizanja tegova sastavni deo treninga. U dogovoru sa Zoraninim trenerom prof. Ljupčetom Cvetkoskim prijavio sam Zoranu za nastup na prvenstvu Srbije u dizanju tegova. Zorana je zaključno sa ovim trijumfom postala prvakinja Srbije u dva olimpijska sporta u seniorskoj kategoriji (atletika i dizanje tegova).

Drago mi je da su čelnici saveza zadovoljni kako je sve proteklo. Dizačkom klubu „Dinamo“ pripala je čast da po drugi put u godini dobije mogućnost da organizuje prvenstvo Srbije u dizanju tegova. Ako sve bude uredu, naredne godine klub dizača tegova Dinamo organizovaće prvenstvo Srbije u dizanju tegova za kategoriju seniorki, koje se smatra za najprestižnije takmičenje na nacionalnogm nivou.Posebno mi je drago što su takmičenju prisustvovali nekadašnji rukovodioci kdt Dinamo. Zahvalio bih se ovom prilikom sindikatu NIS-a na pomoći i podršci u organizaciji takmičenja“, rekao je za Internet Magazin K-013 Filip Vlajić, predsednik KDT DINAMO

Narednog vikenda u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma, ministarstva sporta i omladine republike Srbije i sportskog saveza Srbije održava se Sajam sporta gde će takmičari kluba dizača tegova Dinamo vršiti prezenteciju olimpijskog dizanja tegova i powerliftinga.

Tags: , ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS