Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aca Lukas se javno izvinio novinarki N1 Žaklini Tatalović - | K-013 Portal

Aca Lukas se javno izvinio novinarki N1 Žaklini Tatalović

aca lukas, žaklina tatalovic, n1, hit tvit, pink, verica bradic

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, danas se javno izvinio novinarki Žaklini Tatalović zbog uvreda u emisiji „Hit tvit“ televizije Pink i priznao da je njegova reakcija bila „neprimerena“, ali je rekao da je ona bila izazvana „uvredljivim i posprdnim“ tvitom koji je Tatalović objavila o njemu, a koji su mu poslali prijatelji.

Vuksanović je na konferenciji za novinare objasnio da je Tatalović u svom tvitu ismevala njegovu sposobnost i kompetenciju da komentariše predsedničke izbore u Sjedinjenim Državama, što je bila tema emisije u kojoj je gostovao.

On je rekao da je „preterao“ i da je prekoračio „nužnu samoodbranu“ i ocenio da je tvit koji je Tatalović napisala „verovatno deo prepucavanja“ između nje i TV Pink.

Vuksanović je rekao kako mu nije jasno zbog čega su njegove izjave prebačene na polje politike, s obzirom da on „ne vrši vlast“ već samo „podržava vladajuću stranku“.

Kako je naglasio, njegova reakcija je bila lična, uvek govori ono što misli, „ali i ono što ne misli“, kao u slučaju Tatalović.

Estradni menadžer Saša Mirković rekao je kako niko ne govori o tome da je Vukasanović, posle reakcije javnosti, bio „žrtva medijskog nasilja“ i ukazao da su se mediji na Vukasnovića „obrušili“ isključivo iz političkih razloga.

Mirković ne podržava ono što je Vuksanović rekao o fizičkom izgledu Tatalović, ali smatra da nije u pitanju seksistički komentar, jer Vuksanović svojim pesmama pokazuje da „voli žene i poštuje ih iznad svega“.

Mirković misli da su osude Vukasnovićevog ponašanja zapravo napad na voditeljku Vericu Bradić, “ jer je njena emisija gledanija“ od drugih.

Na konferenciji na novinare Vuksanovićeva advokatica Jovana Ralević izjavila je da je okončana parnica između njenog klijenta i Dejana Popovića Tigra, od koga je Vuksanović uzeo pozajmicu sa kamatom i saopštila da je „izvršni postupak u toku“.

(FoNet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS