Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Agencija: Tehnički problem na prezentaciji izveštaja o troškovima izborne kampanje - | K-013 Portal

Agencija: Tehnički problem na prezentaciji izveštaja o troškovima izborne kampanje

Agencija za borbu protiv korupcije, izveštaj o troškovima izborne kampanje

Agencija za borbu protiv korupcije saopštila je danas da je došlo do tehničkih problema u prikazivanju izveštaja o troškovima izborne kampanje, koji se nalaze na zvaničnoj internet prezentaciji te agencije.

Naveli su da se uočeni problemi u prikazivanju numeričkih podataka u aplikaciji otklanjaju i da će u najkraćem roku svi izveštaji biti prikazani u ispravnom formatu.

Agencija je u saopštenju uputila javno izvinjenje političkim subjektima čiji su izveštaji netačno prikazani, čime su dovedeni u fokus medijske pažnje i analize.

„U više navrata smo obavestili javnost i političke subjekte da se izveštaji podnose putem novog aplikativnog softvera. S obzirom na to da je u pitanju obiman registar, i baza podataka sa arhivom od 2012. godine, njen prenos na novu softversku platformu teče paralelno sa podnošenjem aktuelnih izveštaja. Dizajner softvera je predvideo moguće rizike ovog poslovnog procesa i svakodnevno iznalazi rešenja koja omogućavaju upravljanje njima“, saopštili su iz Agencije za borbu protiv korupcije.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.