Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AMSS: Zimski uslovi vožnje, saobraćaj tokom dana pojačan - | K-013 Portal

AMSS: Zimski uslovi vožnje, saobraćaj tokom dana pojačan

AMSS: Zimski uslovi vožnje, saobraćaj tokom dana pojačan

Saobraćaj u Srbiji odvija se po zimskim uslovima vožnje, a snega i leda ima u centralnim i planinskim predelima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vozače će danas pratiti promenljiv intenzitet saobraćaja od slabijeg u jutarnjim, do pojačanog u popodnevnim i prvim večernjim satima, posebno na putevima koji vode ka gradovima i većim naseljenim mestima.

Na graničnim prelazima i naplatnim rampama nema zadržavanja, ali se veće gužve očekuju u popodnevnim i večernjim satima.

Od 15. decembra do 15. januara postignut je dogovor Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Madjarske o minimumu carinske kontrole u cilju bržeg prolaska vozila kada se na graničnom prelazu Horgoš Reske broj putničkih vozila naglo poveća što ubrzava protok vozila.

Kamionima sa prikolicom i šleperima na više deonica zabranjen saobraćaj. Na brojnim putevima u toku su radovi, tako da je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.

(Beta)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.