Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bivša funkcionerka sa službenog telefona poslala preko 1000 sms poruka za rijaliti program - | K-013 Portal

Bivša funkcionerka sa službenog telefona poslala preko 1000 sms poruka za rijaliti program

sms poruke, glasanje sms porukama, rijaliti zadruga, kragujevac, službeni telefon

U kragujevačkoj Gradskoj upravi u toku je istraga o zloupotrebi službenog telefona, sa kog je poslato više od 1.000 SMS poruka za glasanje u rijaliti programu "Zadruga".

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao portal Nova.rs , istragom je otkriveno je da je telefon zloupotrebila funkcionerka Gradske uprave, koja je u međuvremenu podnela ostavku.

Sa jednog službenog telefona iz mreže koju koriste zaposleni u Gradskoj upravi, napravljen je račun od oko 50.000 dinara, a uvidom u listing ustanovljeno je da je sa tog broja poslato više od 1.000 SMS glasova za učesnike u rijaliti programu “Zadruga”, preneli su kragujevački portali krajem prošlog meseca.

U Gradskoj upravi za Nova.rs niko od zvaničnika nije želeo da komentariše taj slučaj, uz napomenu da je istraga u toku i da će javnost dobiti sve informacije tek po okončanju zvanične istrage.

(Fonet)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.