Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bivši ministar: Građani imaju poverenje u policiju jer postiže sve bolje rezultate i trudi se da im bude bezbedonosno dosadno - | K-013 Portal

Bivši ministar: Građani imaju poverenje u policiju jer postiže sve bolje rezultate i trudi se da im bude bezbedonosno dosadno

bivši ministar, nebojša stefanović, stefanović

Bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija beleži iz godine u godinu sve bolje rezultate, "daje sve od sebe da bi građanima dan bio miran i normalan i "rekao bih i bezbednosno dosadan, kako policija i najviše voli".

"Upravo zato što svoju ljubav prema Srbiji dokazuju delim svakodnevno ovaj poziv je danas u našoj zemlji cenjen i narod uzvraća poverenjem u policiju", rekao je Stefanović, na promociji polaznika 23. i 24. klase Centra za osnovnu policijsku obuku, u nastavnom centru Makiš.



Prema njegovim rečima, na poslednji konkurs za 1.060 polaznika javilo se više od 6.000 kandidata, što "pokazuje da su ljubav prema Srbiji i borba da pobedi dobro opet u modi".

On je rekao da će im ovaj poziv "omogućiti poseban osećaj - da su pomogli ljudima i da je pobedilo dobro".

Stefanović je rekao da kad pogleda "redove momaka i devojaka u plavim uniformama" prva reč koja mu se nameće je poverenje "u ljude koji su odlučili da se posvete profesiji bez koje građani ne bi mogli da imaju stabilnu, bezbednu i siguru zemlju".

(Beta / K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS