Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bivši ministar odbrane Aleksandar Vulin: Pokušaj državnog udara - | K-013 Portal

Bivši ministar odbrane Aleksandar Vulin: Pokušaj državnog udara

Aleksandar Vulin, Vulin, pokušaj državnog udara

Bivši ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je večeras da ovo što se događa drugo veče u Beogradu nisu protesti protiv mera Kriznog štaba u borbi protiv korona virusa, već pokušaj državnog udara.

Svi neprijatelji Srbije su srećni večeras, gledati centar Beograda, Novog sada, kako gore, kako se napada srpska policija, sugrađani, uništavati sve u ovoj zemlji, može da obraduje samo neprijatelje Srbije, rekao je Vulin u telefonskom uključenju.

Od srpskih vlasti se traži da se skloni i da dopusti da razne siledžije, fašisti, ekstremisti pokušaju da preuzmu vlast bez izbora, dodao je Vulin i ponovio da skupovi nemaju nikakav drugi cilj osim nasilja i pokušaja državnog udara.

Vulin je rekao da ovo što se večeras događa ispred Doma Narodne skupštine nije ništa drugo do pokušaj izazivanja građanskog rata.

Država Srbija će pobediti, država mora da pobedi, sačuvaćemo vladavinu zakona, vladavinu prava i sila zakona mora da pobedi nasilje, zaključio je Vulin.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.