Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dva autobusa sa srpskim putnicima iz Rima stigla u Srbiju - | K-013 Portal
putnici, italija

Dva autobusa sa srpskim putnicima iz Rima stigla u SrbijuDva autobusa sa 74 putnika, koji su bili blokirani na aerodromu u Rimu, stigla su u Srbiju i za manje od sat i po biće u Beogradu, izjavio je Tanjugu ambasador Srbije u Italiji Goran Aleksić.

On je podsetio da je reč o našim putnicima koji juče nisu uspeli da se vrate iz Rima letom Viz era u Beograd.

"Autobusima su krenuli u 17 sati iz Rima za Beograd. Autobuse smo obezbedili odmah u dogovoru sa direktorom aerodroma Ćampino.

i svi koji su želeli krenuli su autobusima u 17 časova. Sada se nalaze na prelazu Batrovci i biće za manje od sat i po u Beogradu", rekao je Aleksić.

Dodao je da u jednom autobusu ima 34 putnika, a u drugom 40, kao i da su to putnici koji su odmah hteli da krenu za Beograd.

"Za one koji su hteli u sopstvenoj režiji da se vrate, obezbeđen je hotel i smeštaj za danas i sutra i oni će sami kupiti karte i doći u Beograd", rekao je Aleksić Tanjugu.

Kaže da je situacija bila dosta komplikovana na aerodromu u Rimu, pošto nije postojala mogućnost za povratak nekim drugim letom u skorijem periodu.

"Odličnu saradnju smo imali sa našim građanima. Ovo je dobar primer saradnje i koordinacije Ministarstva spoljnih poslova i ambasade Srbije u Rimu koja je omogućila da se ova komplikovana i napeta situacija reši", rekao je Aleksić.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.