Građani se okupili ispred zgrade Predraga Kona, uzvikuju „uhapsite Kona“
predrag kon, protest isperd zgrade predraga kona

Građani se okupili ispred zgrade Predraga Kona, uzvikuju „uhapsite Kona“
montekristo 0507


Ispede zgrade epidemiologa Predraga Kona okupila se nekolicina građana koji uzvikuj „uhapsite Kona“ i „Mengele, Mengele“.

Ispred zgrade nalazi se i nekoliko policajaca, koji čuvaju ulaz u zgradu. Protestanti su poručili Konu da ne može više da ih deli i razjedinjuje, piše Danas.

– Došli smo ovde zato što 19 meseci vodite ovu pandemiju na nečasan i korumpiran način. Svakog dana je sve više bolesnih i umrlih, a vi sprovodite ne medicinske mere. Do te mere se mešate u zakon da želite da izazovete građanski rat, rekla je jedna od učenica protesta i poručila da svi podnesu ostavke.

„Ovo je nedopustivo. Dr Kon u najmanju ruku treba da podnese ostavku zbog svog (ne)delovanja, ali ovo je hajka koja može da ugrozi njegovu bezbednost. Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju u Srbiji“, istakao je Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana, putem svog naloga na društvenoj mreži Tviter.

Na okupljanje građana reagovao je Dragan Šutanovac, koji je na svom Tviter profilu napisao“Koliko su višestruko strašna ova okupljanja i uznemiravanja lekara, njihovih porodica i komšiluka! Šta je sledeće, sukobi na ulici?“.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble