Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hteli da obore orah, srušili kuću! - | K-013 Portal

Hteli da obore orah, srušili kuću!

srusili kucu, obaranje oraha, trstenik

Jovanovići su prodali orah ispred porodične kuće, unajmili lokalnu firmu da ga iseče, a zatim otišli na njivu da se bave svojim poslom. Srećom su imali posla, jer da su ostali da posmatraju obaranje drveta ko zna šta bi im se dogodilo.

"Drvo ostalo, a kuću srušili...šteta...evo ga Ferguson, slepljen ki u Vukovar" komentariše Miloš Marinković, dok snima ogromnu štetu na imanju porodice Jovanović iz Selišta kod Trstenika.

Umesto isečenog stabla, njima je uništen deo kuće, traktor, automobil i freza. Prizor kao da se dogodio zemljotres. A orah - ni makac.

Marinkovićev snimak već se deli na društvenim mrežama, a prizor je neverovatan.

Kako je za "Blic" ispričao autor snimka, Jovanovići su želeli da se reše starog oraha čije grane su se nadvijale nad njihovim domaćinstvom i predstavljao je potencijalnu opasnost. Za ovaj posao su unajmili ljude koji se bave sečom drva i trebalo je na bezbedan način da uklone orah koji je veoma blizu kuće.

Međutim, dok su Jovanovići bili u svojoj njivi, izvođači radova su došli i pokušali da obore stablo. Kako je orah poprilično veliki, zasekli su ga i vezali ga za traktor i za stub nadstrešnice kuće i pokušali na taj način da ga obore. Međutim, kako su povukli traktorom, orah se nije ni pomerio, a stub nadstrešnice je popustio, objašnjava Marinković za Blic.

Deo krova je pao ispred kuće i uništio kombajn, a crep je popadao i po automobilu na kome su razbijena stakla. Takođe, kola puna pšenica su zatrpana pod strehom, a prava sreća je da nije bilo ljudskih žrtava.

Jovanovići i izvođači radova su se na kraju nagodili o isplati štete, zaključio je Marinković za Blic.

НЕСРЕЋАН СЛУЧАЈ У СЕЛИШТУ...ХВАЛА БОГУ САМО МАТЕРИЈАЛНА ШТЕТА....???

Posted by Misko Plocin on Friday, March 19, 2021

(Blic)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.