Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kon: Bolnice mogu da počnu da se pune za sedam dana - | K-013 Portal

Kon: Bolnice mogu da počnu da se pune za sedam dana

predrag kon, broj novozarazenih

Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Predrag Kon objavio je danas da će bolnice novozaraženima „verovatno početi da se pune već za sedam dana“, a da se za tri nedelje može desiti da brojevi novih slučajeva ponovo postanu četvorocifreni na dnevnom nivou.

On je na svojoj Fejsbuk stranici napisao da „nema vremena za premišljanje“ i da bi zbog toga hitno trebalo početi sa obaveznom vakcinacijom zdravstvenih radnika, a zatim i ostalih grupa stanovnika koji su u posebnom riziku ili su u prilici da masovno zaražavaju druge zbog posla koji obavljaju.

„Za one za koje sam sotona, prodana duša, izdajnik, po kojima se zlurado radujem ponovnom porastu kovida 19, molim, pa i insistiram da se usredsrede na jedinog protivnika svih nas, a to je virus, ovog puta u delta varijanti. Za one koji me optužuju da širim paniku… Kada vatra započne sakrijete se i ne gledate, samo da niko ne vidi… Manite se toga“, napisao je Kon.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.