Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kon: Spreman sam da odgovaram na sva pitanja, po završetku epidemije - | K-013 Portal

Kon: Spreman sam da odgovaram na sva pitanja, po završetku epidemije

predrag kon, ujedinjeni protiv kovida, rade panic

Beogradski epidemiolog Predrag Kon kazao je danas da je spreman da po završetku epidemije korona virusa odgovori na sva pitanja koja mu je uputila strukovna organizacija Srbije „Ujedinjeni protiv kovida“.

„Poštovane kolege iz ‘Udruženi protiv kovid’, sva Vaša pitanja su korisna (čak i ona maliciozna) i smatram da treba da nastavite s kritikom. Vreme za preispitivanje odgovornosti je pred nama. Svako dobro vam želim!“, napisao je Kon na Fejsbuku.

Po njegovim rečima, svoju ličnu odgovornost nosi „nepokolebljivo“ i spreman je da odgovara na sva pitanja po završetku epidemije.

„Ovo što živimo je istorijska borba za čuvanje života stanovništva Srbije. Mnogi od vas su u toj borbi i ja ih s poštovanjem slušam. Ima, nažalost, politikanstva i nekih kritika koje odbacujem. Treba razumeti da i vi nosite ogromnu odgovornost u ovom trenutku i nadam se da ste u potpunosti toga svesni, da ćete je prihvatiti i nositi kada dodje vreme preispitivanja“, ocenio je epidemiolog.

Podsetimo, Rade Panić predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije je u nedelju uputio otvoreno pismo Pedragu Konu u kojem ga upozorava da je ceo zdravstveni sistem u Srbiji pod pritiskom epidemije pukao.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.