Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Majka nestalog mladića: Kad vidim Vulinovu sliku sa kriminalcem, jasno mi je zašto ne traže mog sina - | K-013 Portal

Majka nestalog mladića: Kad vidim Vulinovu sliku sa kriminalcem, jasno mi je zašto ne traže mog sina

aleksandar vulin, sanja mihajlovic, goran mihajlovic

Sanja Mihajlović, majka mladića Gorana Mihajlovića čiji se nestanak dovodi u vezu sa grupom Veljka Belivuka, o svom sinu i dalje ne zna ništa, jer pomaka u istrazi nema 29 meseci.

Kako ističe u razgovoru za Nova.rs, nakon što se proteklih nedelja u medijima objavljuju fotografije visokih funkcionera policije, pre svega Aleksandra Vulina, s kriminalcima, ne iznenađuje je što se u slučaju njenog sina ništa ne radi.

Kako ističe, proteklih nedelje smo videli fotografiju funkcionera policije Aleksandra Vulina, zatim i snimke bivšeg prvog čoveka MUP Nebojše Stefanovića na kojima su sa kriminalcima, tako da je ništa više ne iznenađuje.

"Kada vidite tako nešto, više ne znate šta da mislite. Onda vam je jasno što se ne radi na slučajevima. Znate, svi znamo kako funkcioniše obezbeđenje ministra, pa suludo je reći da njemu može da priđe bilo ko i da zatraži da se slika. Pa, šta onda radi to obezbeđenje, je l uopšte nešto rade", pita Mihajlović.



Mihajlović mesecima unazad kuca na sva moguća vrata kako bi dobila informacije o istrazi nestanka njegog sina, ali uzalud. Nedavno je, zajedno sa majkom još jednog nestalog mladića, Marom Halabrin, najavila da će uputiti pritužbu Strazburu.

Ona za portal Nova.rs ističe da je strašno što, kao građanin ove zemlje, u Srbiji ne može da nađe pravdu, te je prinuđena da se obraća evropskim institucijama za pomoć.

"Niko me nije zvao u proteklom periodu, i dalje nemamo nikakvih informacija o Goranu. Toliko puta sam se obraćala policiji, tražila informacije, trudila se da sarađujem, ali i dalje nema nikakvih pomaka. Iskreno, mogu reći da posle svega čisto sumnjam da se nešto uopšte i radi na slučaju mog sina. Znate, nedavno smo imali slučaj otmice, kako su rekli, visoko-pozicioniranog pripadnika „kavačkog klana“, koja je rešena za tri dana.. Simptomatično je to što je u tom slučaju bilo moguće i pogledati kamere, locirati i rešiti slučaj za svega nekoliko dana, a u slučaju mog sina to nije moguće mesecima", kaže Mihajlović.

Dodaje da je jasno da kada oni hoće da reše neki slučaj, jasno je da to mogu i da urade.

"To ukazuje da se neki ljudi zapravo štite, iz nama nepoznatih razloga. Sve ulice su prekrivene kamerama, govorila sam da nadležni pogledaju kamere u delu gde je moj sin poslednji put viđen, a koji je prekriven nadzorom, i opet ništa. Ne znam da li se možda neko vidi na tim snimcima ko ne bi trebalo ili je nešto treće u pitanju, ali nije urađeno ono što je bilo neophodno", navodi sagovornica portala Nova.rs.

Opširnije na Nova.rs.

(Nova.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.