Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Matić otvorila Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu - | K-013 Portal

Matić otvorila Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

tatjana matic, ministarka trgovine, poljoprivredni sajam u novom sadu, medjunarodni sajam poljoprivrede novi sad

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Tatjana Matić otvorila je danas Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu, najveći sajamski događaj u Srbiji i jedan od najuglednijih poljoprivrednih sajmova u Evropi.

Matić je istakla da je ova manifestacija značajna zbog toga što naši poljoprivredni proizvođači imaju priliku da se upoznaju sa novim trendovima i tehnologijama u poljoprivrednoj proizvodnji, prisustvuju stručnim skupovima i pronađu novi način za plasman svojih proizvoda.

Prema njenim rečima, Srbija će tokom trajanja ove smotre sigurno biti centar regiona kada je reč o poljoprivredi i prehrambenoj industriji.

Ona je izrazila zadovoljstvo zbog činjenice da se veliki broj kompanija iz regiona i šire na ovom sajmu upoznao sa tržištem Srbije, potpisao prve ugovore i što će se narednih godina vraćati u Novi Sad radi učešća i posete ovoj manifestaciji.

Ovogodišnja zemlja partner Međunarodnog sajma poljoprivrede je Češka Republika, a otvaranju su prisustvovale i delegacije Republike Srpske i Belorusije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.