Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mića Jovanović odustao od prodaje Megatrenda, kaže da je nasamaren - | K-013 Portal

Mića Jovanović odustao od prodaje Megatrenda, kaže da je nasamaren

Mića Jovanović odustao od prodaje Megatrenda, kaže da je nasamaren

Bivši vlasnik Megatrenda Mića Jovanović izjavio je danas da je odustao od prodaje tog privatnog univerziteta konzorcijumu koji zastupa Dejan Đorđević zato što je "nasamaren”.

Kako prenosi TV Prva, Jovanović je danas kazao da Đorđević nije ispunio ni jednu obavezu iz ugovora i da će taj ugovor biti raskinut.

"Priznajem da sam ispao naivan. Univerzitet je pretrpeo veliku moralnu štetu. U naredom periodu ću pokušati finansijski da ga stabilizujem... Ako gospodin Đorđević ne bude želeo da sporazumno raskine ugovor, to ćemo mi uraditi jednostrano”, naveo je Jovanović.

Prošle nedelje je Jovanović objavio da je preneo celokupno vlasništvo nad tom obrazovnom institucijom na jedan nemački konzorcijum za oko 56 miliona evra.

Prema njegovim tvrdnjama, ta prodaja nije bila fiktivna, već stvarna.

Na prošlonedeljnoj konferenciji za štampu, on je takođe rekao rekao da će na Megatrendu ostati u svojstvu savetnika novog rektora, ali da će napustiti državu i preseliti se u svoju kuću na Azurnoj obali.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.