Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milenijum osiguranje poziva klijente za povrat razlike u premiji osiguranja od autoodgovornosti - | K-013 Portal

Milenijum osiguranje poziva klijente za povrat razlike u premiji osiguranja od autoodgovornosti

milenijum osiguranje, osiguranje automobila

Milenijum osiguranje pozvalo je danas svoje klijente koji su od 5. do 25. avgusta ove godine godine kupili polisu osiguranja od autoodgovornosti da im se obrate sa zahtevom za povratom dela premije.

Zahtev se može podneti direktno u svim ekspoziturama, prodajnim kancelarijama i prodajnim mestima Milenijum osiguranja, kao i putem pošte, ali i e-maila na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Klijenti treba da dostave popunjen obrazac zahteva za povratom dela premije, kopiju polise osiguranja od autoodgovornosti, očitanu ličnu kartu za fizička lica ili matični broj za pravna lica i broj tekućeg računa za pravna lica i kopiju platne kartice za fizička lica.

Obrazac zahteva za povratom dela premije se može preuzeti u svim prodajnim mestima Milenijum osiguranja ili na njihovoj internet strani www.mios.rs.

Milenijum osiguranje će refundaciju odnosno povrat dela premije osiguranja, po prijemu kompletne dokumentacije isplatiti u roku od 15 dana.

Narodna banka Srbije je juče uputila svim društvima za osiguranje koja su neosnovano povećala premiju osiguranja od autoodgovornosti dopis kojim ih poziva da tu premiju u najkraćem roku vrate na prethodni nivo.

Kako je danas saopštila NBS, sva društva za osiguranje koja su neosnovano povećala premiju osiguranja od autoodgovornosti obavestila su da će postupiti u skladu s dopisom regulatora i tu premiju u najkraćem roku vratiti na prethodni nivo.

NBS očekuje i da društva za osiguranje bez odlaganja obaveste ugovarače osiguranja o roku i načinu na koji će izvršiti povraćaj novca onim ugovaračima osiguranja kojima su naplaćene neosnovano veće premije od 1. avgusta, kada je premija obaveznog osiguranja od autoodgovornosti znatno povećana – u proseku za oko 22 odsto.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS