Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na pumpama NIS-a podizanje gotovine Visa karticom - | K-013 Portal

Na pumpama NIS-a podizanje gotovine Visa karticom

podizanje gotovine na benzinskim pumpama

Nova usluga koja omogućava potrošačima da na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama podignu do 5.000 dinara gotovine uz bilo koju kupovinu, predstavljena je danas u Beogradu.

Uslugu su zajednički pripremili Naftna industrija Srbije, kompanija Visa i Banka Poštanska štedionica kako bi ispunili zahteve i očekivanja potrošača.

Zamenik generalnog direktora NIS-a Anton Čerepanov rekao je da je ta kompanija posvećena stalnom unapređenju kvaliteta usluga i proizvoda u svim segmentima poslovanja.

"Naš cilj je da stvorimo novu vrednost i za kompaniju, ali i da odgovorimo na zahteve i očekivanja potrošača. Danas činimo još jedan korak ka tom cilju u saradnji sa kompanijom Visa uvodimo mogućnost podizanja gotovine na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Ova usluga je još jedna potvrda uspešne saradnje koju ostvarujemo sa drugim našim partnerom Bankom Poštanska štedionica", rekao je on.

Dodao je da je ovaj projekat samo jedan u nizu na kojima NIS radi da bi unapredio svoje usluge.

"Mi ćemo istrajati na tom putu", rekao je on.

Generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu Vladimir Đorđević istakao je da ta kompanija prati trendove i izlazi sa inovativnim rešenjima.

"Svi projekti koje plasiramo na ovom tržištu usmereni su na iskustvo klijenta koje će biti jednostavno, brzo i lako", rekao je on.

Dodao je da je nova usluga samo jedna u nizu u okviru dugogodišnjeg partnerstva sa NIS-om.

"Podizanje gotovine prilikom plaćanja je jako bitna usluga, naročito za delove zemlje gde mreža bankomata nije toliko razvijena. Tako omogućavamo korisnicima usluga Visa kartica, kao i korisnicima usluga NIS-a, da obave dve usluge odjednom", rekao je on.

Specijalna savetnica Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Ivana Milikić istakla je da ta banka sa NIS-om uspešno razvija nove projekte koji ne samo da unapređuju nove tehnologije, već platne usluge na benzinskim stanicama čine efikasnijim.

"Rezultati te saradnje su više nego značajni i pokazuju posvećenost obe kompanije razvoju proizvoda i usluga, a sve na dobrobit potrošača", rekla je ona.

Podsetila je da su ta banka i NIS do sada već imali zajedničke projekte kao što su mogućnost podizanja gotovine DINA karticom, i mogućnost plaćanja mobilnim telefonom.

"Od danas svi korisnici Visa kartice mogu da podižu gotovinu što je posebno značajno za područja gde nije dovoljno razvijena mreža bankomata", rekla je ona.

NIS je prva kompanija u Srbiji koja je uvela uslugu plaćanja uz podizanje gotovine kako bi potrošačima olakšala svakodnevne aktivnosti.

Podsetimo, na NIS-ovim i Gasprom benzinskim stanicama već neko vreme je moguće podizanje gotovine DINA karticom, kao i plaćanje mobilnim telefonom, putem IPS QR koda, čiji je nosilac bila NBS.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS