Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nišlijka već godinu dana na uvredljivoj umrlici iako je živa - | K-013 Portal

Nišlijka već godinu dana na uvredljivoj umrlici iako je živa

nislijka na umrlici, umrlica

Nišlijka Dragica Rašić (80) već godinu dana doživljava neprijatnosti zbog toga što se umrlici sa njenim imenom i fotografijom, ali i uvredljivim tekstom iznova deli društvenim mrežama.

Naime, na umrlici piše:



"Dragica Rašić - Avetinja

Lipsala je sotona i goreće u paklu. Ispustila je svoju poganu dušu u svojoj 70. godini života. Sahrana će se obaviti na groblju u Donjoj Vrežini. Čeka te Ranđel Stanković."

Rašić je za agenciju Beta rekla da je sve počelo pre godinu dana kada je na banderi u blizini njene kuće osvanula umrlica, za koju ni danas ne zna ko je odštampao i zalepio.

"Komšinica me je pozvala, rekla je da mora da mi nešto pokaže. Odvela me je do bandere i pokazala umrlicu sa mojom fotografijom i imenom. Začudila sam se kad sam je videla, iscepala je i zapalila, ali je ostala slika u telefonima", objasnila je Rašić.

Kazala je da su zbog umrlice rođaci i prijatelji zvali njenu porodicu, supruga i ćerku i pitali da li je živa.

"Moja porodica je zbog toga bila mnogo potresena. Unuka studentkinja je, kada je videla fotografiju umrlice, mnogo plakala, moja ćerka ju je jedva umirila", izjavila je Rašić.

Kazala je da su suprug i ćerka prijavili policiji da se društvenim mrežama širi lažna i uvredljiva umrlica, ali da to ništa nije pomoglo.

"Ne znam ko je to uradio, ni zbog čega. U životu se nisam ni sa kim posvađala, da jesam rekla bih 'oni su to uradili'", naglasila je Rašić.

Kako je kazala, volela bi da se što pre umrlica izbriše, jer "malo-malo" pa je neko pozove i pita da li je živa.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.