Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NUNS pokrenuo novi serijal Dosijea o medijima - | K-013 Portal

NUNS pokrenuo novi serijal Dosijea o medijima

dosije o medijima, danas

Danas je izašao prvi broj novog serijala Dosijea o medijima Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Publikacija će se distribuirati kao dodatak listu "Danas", a deliće se i članstvu udruženja i gradjanima.

"Suočeni sa samovlašću i zloupotrebama budžetskog novca namenjenog za njihovo finansiranje, mediji teško opstaju i jedna za drugom gase se svetiljke namenjene ljudima koji misle svojom glavom. Uništavaju se temelji demokratije, podržavaju nakazni proizvodjači bestidnih manipulacija, zlikovci iz virtuelnog sveta", konstatuje Redakcija uvodniku.

Redakcija Dosijea posvetila je u ovom broju prostor napadima na novinarke, konstantnom vredjanju i pritiscima, kao i skandaloznom javnom nastupu pevača Ace Lukasa. Dosije prati sudjenje za paljevinu kuće novinaru gročanskog portala Žig info Milanu Jovanoviću i druge dogadjaje vezane za medije.

Na naslovnoj strani Dosijea je ekskluzivna karikatura Dušana Petričića.

Prvi broj obnovljenog Dosijea o medijima, planiranog da bude mesečnik, potpisuju Željko Bodrožić, Bojan Tončić i Nikola Krstić i donosi napise Dragana Banjca, Tamare Skroze, Zorice Miladinović, Jovane Gligorijević, Dijane Babić, Jelke Jovanović i Radeta Djurića.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.