Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Otvorene prijave za međunarodnu regatu "Vode Vojvodine" - | K-013 Portal

Otvorene prijave za međunarodnu regatu "Vode Vojvodine"

regata, vode vojvodine

Međunarodna regata „Vode Vojvodine“, 12. po redu, održaće se ove godine od 24. juna do 3. jula, na kanalu Dunav-Tisa-Dunav, a prijave za učešće u ovoj plovidbenoj avanturi otvorene su do 20. maja.

Regata, kao i svake godine, okuplja ljubitelje rekreativne plovidbe, koji će za deset dana preći maršrutu od 300 kilometara na vojvođanskim vodama, na potezu: Novi Sad-Bački Petrovac-Ruski Krstur-Srpski Miletić-Sombor-Bezdan-Apatin-Bogojevo-Bačka Palanka.

Regata je otvorena za sve koji su željni avanture sa društvom, a neophodno je posedovanje registrovanog plovnog vozila i važeće plovidbene dozvole. Učešće u regati je besplatno za sve. Svi zainteresovani treba da popune prijavu na sajtu www.vodevojvodine.com, te popunjenu prijavu sa skeniranom plovidbenom dozvolom pošalju na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 20.maja. Broj prijava je ograničen.

Međunarodni dan Dunava, 29. jun, biće obeležen ekološkom akcijom i manifestacijom, a sama regata ove godine po prvi put ima za cilj, osim promocije nautičkih potencijala Vojvodine i nautičkog turizma, podizanje svesti o ekologiji i očuvanju prirode.

Budući da je tema ovogodišnje regate ekološke prirode, JVP “Vode Vojvodine” otvorilo je i nagradni konkurs za studente Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, pozvavši ih da učestvuju i daju svoja idejna rešenja za logo koji nosi eko-motiv.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.