Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Počela prijava za 3.000 dinara državne pomoći za vakcinisane - | K-013 Portal

Počela prijava za 3.000 dinara državne pomoći za vakcinisane

vakcinacija, prijava za 3000 dinara, 3000 dinara za vakcinisane

Prijava za od 3.000 dinara za vakcinisane počele su 1. juna. Za ovu pomoć mogu se prijaviti svi građani stariji od 16 godina koji su vakcinisani makar jednom dozom do 31. maja, a prijava traje do 15. juna.

Za ostvarivanje prava na pomoć od 3.000 dinara nije važno koju vakcinu su građani primili.

Kako da se prijavite?

Prijava će ići preko sajta Uprave za trezor, isto kao i za 60 evra, a 4. juna biće otvoren i kol-centar. Za prijavu nisu potrebni dokazi o vakcinaciji, jer svi podaci postoje u okviru eUprave.

Koje podatke morate da ostavite?

Potrebno da se u formular unese JMBG, broj lične karte i naziv banke u kojoj imate otvoren račun. Ukoliko nemate račun u banci, u prijavi je potrebno samo navesti naziv banke i račun će vam biti automatski otvoren.

Ko ne mora da se prijavi?

Penzioneri i građani koji primaju socijalnu pomoć neće morati da se prijavljuju. Svi ostali građani će imati tu obavezu. Za pomoć od 3000 dinara se mogu prijaviti i svi oni koji su se do 31. maja u ponoć prijavili na portalu eUprava za vakcinaciju, i vakcinišu se u narednih 7 dana.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.