Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Poreznici prodaju oduzetu garderobu i automobile - | K-013 Portal

Poreznici prodaju oduzetu garderobu i automobile

oduzeta garderoba, poreznici, prodaja garderobe, prodaja automobila

Poreska uprava sutra će u magacinu u Sobovici, po rešenju poreske uprave u Pančevu, prodavati garderobu i dva putnička vozila oduzetih u postupku kontrole, čije su prodaje već bile oglašavane.

U javnoj prodaji mogu učestovati pravna i fizička lica i preduzetnici, a ne mogu poreski obveznici, ni srodnici onih od kojih je roba oduzeta, kao ni zaposleni u Poreskoj upravi.

Zainteresovani kupci treba pre učešća u javnom nadmetanju da uplate depozit u visini od 10 odsto od početne cene

Odeća i obuća u javnom nadmetanju prodavaće se po početnoj ceni od blizu 5,5 miliona dinara bez PDV-a. Kupac će biti onaj ko ponudi najvišu cenu ,ali ne nižu od 60 odsto od početne vrednosti, koja iznosi 5.448.451 dinara.

Garderoba i obuća se kupuju u viđenom stanju. Potencijalni kupci mogu E- poštom dobiti od Poreske uprave specifikaciju garderobe i odeće.

Ova roba je već bila na prodaji početkom septembra, ali za nju nije bilo zainteresovanih kupaca. Istoga dana, u sredu,poreznici će prodavati i dva putnička vozila. Drugo javno nadmetanje biće upriličeno za prodaju mercedesa modela benc A 170 po početnoj ceni od 183.607 dinara bez PDV-a. Kupci u ovoj drugoj javnoj prodaji ne mogu da ponude manje od 30 odsto novca od početne cene.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.