Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Porodici iz Starih Banovaca se potpuno promenio život, nepoznata žena im podarila dom - | K-013 Portal

Porodici iz Starih Banovaca se potpuno promenio život, nepoznata žena im podarila dom

Dolovo, žena poklonila kuću, porodica iz Starih Banovaca dobila kuću na poklon

Porodica sa troje dece iz Starih Banovaca, kojima je plemenita Vojvođanka D. A. poklonila svoje kompletno uređeno domaćinstvo i imanje u selu Donja Kamenica kod Valjeva, sledeće sedmice će se useliti u svoj novi dom.

D. A. iz Dolova, koja je pre nekoliko dana na svom Fejsbuk profilu objavila da poklanja kompletno domaćinstvo porodici koja nema svoj krov nad glavom, nije želela da se medijski eksponira.

Isti stav zauzela je i porodica kojoj je poklonjeno domaćinstvo, a koja je poslednjih nekoliko godina živela u Starim Banovcima.

Oni su, kako saznajemo, već stupili u kontakt sa D. A, dogovorili se da se početkom sledeće sedmice vide i upoznaju u njenom domu u Dolovu kod Pančeva, preuzmu ključeve poklonjenog domaćinstva, a onda se i presale u Donju Kamenicu kod Valjeva.

Ova porodica sa troje male dece od plemenite Vojvođanke, čija je porodica pre desetak godina kupila domaćinstvo i imanje u tom delu, dobiće novu, sređenu kuću sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom i nameštajem, a u dvorištu je i stara, koja može da se renovira.

Takođe, domaćinstvo raspolaže sa 66 ari okućnice, kao i njivom od 75 ari, u zaseoku Brđanci u Donjoj Kamenici.

Na žalost, dobrotvorkin život nije ni malo lak i obležen je strašnom porodičnom tragedijom.

- Domaćinstvo, koje su potom baš lepo obnovili i uredili i posadili voće na imanju, kupili su za svog sina - počinju priču meštani.

On je kažu, ovde živeo, ali s obzirom na to da je studirao u Valjevu, nisu ga baš često viđali, mada je, pričaju, uvek bio srdačan i pristojan u komunikaciji.

- Na žalost, mladić je nastradao pre četiri godine, tako što mu se prevrnuo traktor kojim je upravljao u obližnjem selu Vragočanica – pričaju meštani Donje Kamenice koji se sećaju i njegove majke i njenog supruga kada su dolazili u to selo, prilikom kupovine i obnove domaćinstva, kao i njihovog tragično nastradalog sina S. D. rođenog 1992. godine.

(Blic)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS