Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pošta Srbije stimuliše malu privredu - | K-013 Portal

Pošta Srbije stimuliše malu privredu

posta srbije, mala privreda

Pošta Srbije je u skladu sa strategijom širenja poštanske mreže i dostupnosti usluga, raspisala konkurs kojim daje mogućnost preduzetnicima i pravnim licima da u ime i za račun Pošta Srbije pružaju usluge preko ugovorne pošte i izdvojenog ugovornog šaltera, saopštilo je danas to preduzeće.

To znači da pravna lica i preduzetnici, koji žele da ostvare dodatne poslovne prihode, mogu da, u svom poslovnom prostoru – u zasebnom objektu ili u okviru objekta u kom već obavljaju svoju delatnost, postanu zastupnici Pošte Srbije i obavljaju i poštanske usluge.

Za njih je obezbedjena mogućnost ostvarenja stimulativne zastupničke provizije, koja zavisi od ostvarenog prihoda ugovorne pošte ili ugovornog šaltera, navodi se u saopštenju.

Poziv važi na teritoriji cele Srbije, a pravna lica i preduzetnici se mogu opredeliti za otvaranje ugovorne pošte ili ugovornog šaltera, u zavisnosti od strukture poslovnog prostora kojim raspolažu.

Detaljnije informacije dostupne su mejlom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Na ovaj način, Pošta Srbije kao društveno odgovorno preduzeće, širenjem dostupnosti svoje usluge podstiče razvoj preduzetništva i malog biznisa, kao i smanjenje nezaposlenosti, naročito u manje razvijenim i nerazvijenim područjima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.