Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Preminuo trener iz Jagodine kog je udario grom - | K-013 Portal

Preminuo trener iz Jagodine kog je udario grom

Jagodina, preminuo trener, udar groma

Predsednik FK "Jagodina" Vladica Milanović izjavio je danas Tanjugu da je preminuo trener mladih kategorija FK "Jagodina" Stefan Pavlović, koga je u Jagodini 18. avgusta za vreme treninga udari grom.

"Danas pre podne dobili smo zvaničnu informaciju da je Pavlović juče preminuo na Vojno medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu", rekao je Milanović.

Pavlovića (29) je grom udario 18. avgusta oko 18.40 sati dok je sa oko 20 dece, Škole fudbala FK Jagodina, sa kolegama obavljao trening.

Prva pomoć mu je pružena na terenu, na mestu udara groma, a u Opšti bolnicu je odvežen u stanju kliničke smrti, izjavio je tada Tanjugu lekar Doma zdravlja u Jagodini.

U Opštoj bolnici u Jagodini, na odeljenju urgentne medicine, bio je na intenzivnoj nezi u šok sobi, u veštačkoj komi, izjavio je ranije Tanjugu zamenik direktora Opšte bolnice i rukovodilac Odeljenja urgentne medicine dr Vladimir Nedeljković.

Odlukom konzilijuma lekara, dan kasnije prevezen je na VMA, gde uprkos naporima, najboljih medicinskih stručnjaka Srbije, juče preminuo, što je donelo veliki tugu fudbalskom krugu i gradu Jagodini.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.