Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prestolonaslednik Aleksandar: Mir Božiji, Hristos se rodi! - | K-013 Portal

Prestolonaslednik Aleksandar: Mir Božiji, Hristos se rodi!

princ aleksandar karađorđević, božićna čestitka

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Prestolonaslednik Aleksandar želi blagosloven i srećan Božić svim vernicima širom sveta koji ovaj veliki praznik slave po julijanskom kalendaru.

"Rođenje Sina našeg Gospoda, našeg Spasitelja Isusa Hristosa, je jedan od najsvetijih dana u čitavoj istoriji sveta, i povodom ovog velikog praznika, svim građanima Srbije, Republike Srpske i svim ljudima širom sveta koji sutra slave Božić, šaljem moje najtoplije i najsrdačnije čestitke.

Živimo u nemirnim vremenima, teškim za ceo svet, u kojima se i naš narod suočava sa brojnim izazovima. Ponekad nam se može učiniti da ljudski rod ni ne zna za nešto drugo, osim života u teškim vremenima. Ali postoji nešto što nas uvek drži i vodi dalje, a to su naša vera i naša nada. Vera u Gospoda, koji je na današnji dan pre više od dva milenijuma poslao Svog sina, da svima nama donese nadu i spasenje. Nošeni istom verom koju su imali naši preci, koja ih je vodila kroz poteškoće i izazove, upućujemo svoje molitve Svemogućem da podari svoj blagoslov svim ljudima širom sveta. Božiji blagoslovi unose toplinu u naša srca, ispunjavaju ih Hristovom ljubavlju i podsećaju nas na važnost praćenja njegovih svetih reči i njegovog puta.

Moja porodica i ja vam pre svega želimo dobro zdravlje, puno ljubavi i blagostanja. Neka vaš dom i vaša porodica budu izvor mira, topline i ljubavi. Na ovaj sveti dan svaki pravoslavni dom je mali hram i ljubav iz njega treba da se širi po svetu. A kada ovaj sveti dan provodimo sa našim porodicama i prijateljima, ta ljubav je još jača.

Sa velikom radošću izgovaram reči našeg tradicionalnog pozdrava – Mir Božiji, Hristos se rodi!", rekao je Prestolonaslednik Aleksandar.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS