Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Protest muzičara Srbije "Nećete nas utišati" 13. februara ispred Skupštine Srbije - | K-013 Portal

Protest muzičara Srbije "Nećete nas utišati" 13. februara ispred Skupštine Srbije

protest muzicara srbije

U subotu, 13. februara, biće organizovan protest muzičara Srbije "Nećete nas utišati" ispred Skupštine Srbije s početkom u 15 sati.

"Prvi put se mi obični muzičari koji živimo od muzike ovako organizujemo. U ovom trenutku ima već gotovo godinu dana kako je naša delatnost postala praktično zabranjena, kaže se u saopštenju za portal K-013.

Prema procenama Privredne komore, u Srbiji je ugrožena egzistencija za više desetina hiljada ljudi, od kojih su mnogi dovedeni do ivice gladi.

"Nikome nismo ništa ukrali, ne tražimo nikakvu pomoć i milost od države, samo neka nas puste da nastavimo da radimo i uveseljavamo ljude,. Nemojte da vas mrzi i da tražite izgovore već dođte da podržite muziku i svoje kolege. Pozivamo i sve ugostitelje, konobare, fotografe, frilensere, turističke agencije i sve ljude kojima je dosta nametnutih mera na miran i civilizovan skup... Pokažimo slogu i solidarnost. Skup je prijavljen i ko želi da se pridruži ima i organizovan prevoz iz Pančeva", zaključuje se u saopštenju.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS