Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prvo izvlačenje za „Uzmi račun i pobedi” u subotu, 18. septembra - | K-013 Portal

Prvo izvlačenje za „Uzmi račun i pobedi” u subotu, 18. septembra

uzmi racun i pobedi 2021

Vlada Srbije saopštila je danas da će prvo izvlačenje u okviru jesenjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" biti u subotu, 18. septembra, od 18 časova, uz direktan prenos na RTS.

Tada će svoje nove vlasnike, među odgovornim građanima koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije, dobiti pet automobila FIJAT 500L kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Od početka nagradne igre do danas stiglo je više od 7,3 miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima, a sve koverte pristigle od 15. aprila učestvuju u svim izvlačenjima jesenjeg ciklusa.



U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na sajtu www.uzmiracun.rs, poredstvom kontakt centra ili elektronskom poštom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., navodi se u saopštenju.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.