Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SAJAM DOMAĆEG TURIZMA "Upoznaj Srbiju" u Beogradu i Novom Sadu - | K-013 Portal

SAJAM DOMAĆEG TURIZMA "Upoznaj Srbiju" u Beogradu i Novom Sadu

sajam domaceg turizma, upoznaj srbiju, sajam domaceg turizma upoznaj srbiju

Osnovni cilj sajma je predstavljanje turistčke ponude Srbije i podsticanje razvoja domaćeg turizma.

Plаnirаnje odmorа i izleta u Srbiji

Posetioci sajma će imati priliku da se upoznaju sа destinаcijаmа i mаnifestаcijаmа u nаšoj zemlji, u nameri da upoznaju Srbiju, predele, grаdove, sela, ljude i običаje, da podstaknemo nа putovаnjа po svojoj zemlji i damo podršku radu ugostiteljske i turističke privrede.

Podrška razvoju domaćih kapaciteta

 Sajam je prvenstveno namenjen za promociju domaćih turistčkih destinacija i manifestacija, prezentaciju turističkih potencijala i proizvoda, ponude smeštaja i ugostiteljskih objekata u Srbiji zа domаće goste.

U cilju podrške celokupnoj turističkoj privredi u Srbiji, pored ponude domaćih destinacija, Turističke agencije imaju mogućnost da predstave i ponudu turističkih aranžmana stranih destinacija za predstojeću letnju sezonu.

Dozvoljena je degustacija i prodaja domaćih, tradicionalnih proizvoda i suvenira.

Sajam će biti realizovan uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Mesto održavanja:

Sajam će se održati dva vikenda za redom u Beogradu i Novom Sadu, na otvorenom prostoru - BIG FASHION BEOGRAD, 5-6.JUN i BIG NOVI SAD, 12-13.JUN - idealna su destinacija za promociju i prodaju proizvoda.

BIG FASHION BEOGRAD, Višnjička 84 - NAJVEĆI ŠOPING CENTAR U STAROM BEOGRADU, sa preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova na dva nivoa i treći sprat posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi, sa velikim izborom restorana, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav.

BIG Centar NOVI SAD, Sentandejski put 11 - Na površini od 40.000 m2, kao najveći centar za šoping i zabavu za čitavu porodicu, sa preko 100 prodavnica i ugostiteljskih objekata. Nalazi se na svega 3,5 km od centra Novog Sada, a do samog centra saobraća gradska autobuska linija broj 17.

Rаdno vreme Sajma je od 10 do 20 čаsova.

Ulаz zа posetioce je besplаtаn.

Za sve informacije i prijave obratiti se na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izvršni organizator sajma: Carnival Fun Factory – Event Production

www.bigcenters.rs, www.bigfashion.rs



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city