Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SBPOK presreo Vuletića, mora odmah u policiju - | K-013 Portal

SBPOK presreo Vuletića, mora odmah u policiju

priveden vladimir vuletic, sbpok

Doskorašnjeg potpredsednika FK Partizan, Vladimira Vuletića, presreli su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kod Tužilaštva u koje se zaputio, i zahtevaju da odmah bude priveden.

Kako je Vuletić kratko rekao za Nova.rs, pripadnici SBPOK presreli su ga dok je bio u kafiću, u blizini Tužilaštva za organizovani kriminal.



Na licu mesta uručen mu je poziv za dobrovoljno privođenje u svojstvu građanina, s tim da mora odmah da se javi u SBPOK.

Bivši potpredsednik Partizana najavio je dan ranije da će se danas u 9 sati "predati" Tužilaštvu za organizovani kriminal, u čemu je očito sprečen.

"Želim da me tužilac ispita o svim navodima koje sam davao i da me obaveste da li se protiv mene vodi bilo kakva istraga, krivičan postupak i da li postoji namera da postanem osumnjičen ili optužen. Otići ću na lice mesta i biću spreman da razgovaram. Neću dozvoliti suđenje na TV, već idem u insitutucije svoje države. Lojalan sam građanin, verujem u nezavisnost srpskog sudstva i videćemo da li ga imamo u 21. veku", rekao je Vuletić.

On je istakao i da je prethodnih dana bio izložen medijskoj hajci zbog toga što je javno govorio o ulozi generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića u pokušajima da se 2016. godine na nelegalan način preuzme rukovođenje klubom.

"Neću da dozvolim da mi se sudi na TV suđenju. Ja ću da idem u insitutucije svoje države", kazao je Vuletić.

(Nova.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.