Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Situacija na aerodromu "Nikola Tesla" posle nevremena potpuno normalizovana - | K-013 Portal
aerodrom, nikola tesla,

Situacija na aerodromu "Nikola Tesla" posle nevremena potpuno normalizovanaAerodrom "Nikola Tesla" saopštio je danas da je situacija posle nevremena koje je pogodilo Beograd u subotu potpuno normalizovana, a da je pričinjena materijalna šteta minimalna.

"Dežurne ekipe su u subotu odmah izašle na teren i pristupile sanaciji načinjene štete. Situacija je od nedelje potpuno normalizovana, pričinjena materijalna šteta je minimalna, a voda i nanosi blata i šuta su očišćeni", navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Sa aerodroma navode da su pojedini delovi infrastrukture u subotu pretrpeli veliko opterećenje zbog oluje i velike količine padavina koje su izazvale štetu i kolaps na području Beograda i Srbije.

U informaciji se podseća i da su na aerodromu u toku obimni radovi na modernizaciji i da su veliki delovi površina unutar i ispred terminala još uvek pod rekonstrukcijom i povezani sa infrastrukturom koja tek treba da se rekonstruiše ili je u fazi gradnje.

Putnicima koji su se u vreme ove nepogode zatekli na aerodromu upućeno je izvinjenje.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.