Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srpski „Uragan“ u finalu Evrosonga, nastup očarao publiku i glasom i stasom - | K-013 Portal

Srpski „Uragan“ u finalu Evrosonga, nastup očarao publiku i glasom i stasom

hurricane, pesma evrovizije, hurricane u finalu pesme evrovizije

Predstavnice Srbije, grupa "Hurricane", plasirale su se u finale „Pesme Evrovizije“ koje se održava u subotu.

Predstavnice Srbije nastupile su u drugom polufinalu takmičenja pod rednim brojem devet, a njihov nastup za "Loco Loco" nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Zahtevna koreografija, odlično pevanje, zanimljivi efekti i disko kugla iznad bine, izgled devojaka - sve ovo se uveliko komentariše na društvenim mrežama, te je jasno da su Sanja, Ivana i Ksenija ostavile odličan utisak.

"Hurricane" se, zajedno sa ostalih 16 zemalja koje se večeras takmiče, bori za ulazak u finale, koje se održava prekosutra, u subotu, u Roterdamu.

Naše devojke suviše puta testirane na koronu, usled dva slučaja pozitivnog rezultata na ovaj virus, a pozvale su našu dijasporu da ih večeras podrži.

Članice "Hurricane"-a su sigurne u sebe, te ne sumnjaju da će se naći među deset odabranih za prolaz u finale, koje je zakazano za subotu.

"Što bi se takmičile ako ne verujemo da ćemo proći u finale i pucale na pobedu? Naravno da nas vidimo za vikend tamo, finale je naše, daćemo sve od sebe" - kazale su one malo pred nastup.

U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale „Pesme Evrovizije“ u kojem predstavnici 17 zemalja pokušvaju da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu. Među njima je i grupa "Hurricane" koja predstavlja Srbiju.

„Ahoj arena“ u Roterdamu ugostila je takmičare iz 17 zemalja koji učestvuju u drugoj polufinalnoj večeri „Pesme Evrovizije“.

Deset najboljih pesama iz prvog polufinalaveć je obezbedilo kartu za veliko finale, koje će se održati u subotu.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić će pesmu "Loco loco"i zvesti pod rednim brojem 9.

Osim Srbije, večeras će se publici predstaviti takmičari iz San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

Predstavnici Islanda nalaze se u izolaciji, pošto je jedan član benda zaražen koronavirusom, zbog čega su doneli odluku da ne nastupe uživo. Tokom prenosa će, u skladu sa pravilima ovogodišnjeg „Evrosonga“, biti prikazan snimak njihovog nastupa sa jedne od proba koju su obavili 13. maja.

Gledaoci iz Srbije večeras mogu da glasaju za svoje favorite, ali iz Srbije nije moguće glasati za naše predstavnice.

(Blic, RTS)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.