Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uzmi račun i pobedi – jedan automobil Fiat 500L otišao u Pančevo - | K-013 Portal

Uzmi račun i pobedi – jedan automobil Fiat 500L otišao u Pančevo

uzmi racun i pobedi, fiat 500L

Pet automobila "fiat 500L" i dvosoban stan u Beogradu dodeljeni su večeras u novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020".

Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Jelena Obradović iz Beograda.

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izvukla je srećne dobitnike u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku.

Dobitnici automobila "fiat 500L" su Ankica Radišić iz Đurđeva, Blagomir Jokić iz Pančeva, Janko Krljić iz Inđije, Nikola Micić iz Beograda i Katalin Horvat iz Bezdana.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave i Irena Raković iz Ministarstva trgovine. Predsednica Komisije je Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Sve koverte koje su poslate do sada ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada. Igra se formalno priređuje u dva kruga - u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020.

U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila "fijat 500L" i po jedan stan u Beogradu, i to u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS