Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uzmi račun: Stan osvojio Titomir Stojković iz Boleča - | K-013 Portal

Uzmi račun: Stan osvojio Titomir Stojković iz Boleča

uzmi racun i pobedi 2021

U prvom izvlačenju drugog, jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu, a najvredniju nagradu - trosoban stan u naselju Zemunske kapije - danas je dobio Titomir Stojković iz Boleča.

Nakon pauze od nekoliko meseci, nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", koja se pokazala kao dobro sredstvo u podizanju svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, nastavljena je prvim od šest jesenjih izvlacenja.

Srećne dobitnike iz "bazena" u studiju RTS sa rekordne 8.331.534 pristigle koverte, izvukla je olimpijska šampionka u karateu Jovana Preković.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Goran Radojković iz Novog Sada, Dragica Petrović iz Zrenjanina, Andrea Vajda iz Horgoša, Momčilo Krstić iz Beograda i Milan Jovanović iz Novog Beograda.

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade: 30 automobila marke "fijat 500L", osam stanova u Beogradu - sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada - stan u "Beogradu na vodi".

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED), pravo ucešća imaju svi punoletni gradani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.